Ervaringen

'Emoties mogen er zijn!'

"Mijn zoon had heel veel moeite met zijn emotie reguleren, als hij boos werd kon hij heel lang boos blijven en was hij niet bereid tot communicatie. Na jarenlang zoeken en verschillende methodes geprobeerd te hebben, werd Kirsten geadviseerd door een vriendin wiens kind ook een traject bij Kirsten heeft door lopen. Zo belanden mijn zoon en ik in januari 2020 bij Kirsten voor hulp bij de emotie regulatie problemen waar mee mijn zoon liep.

Kirsten heeft mijn zoon geholpen om inzicht te krijgen in zijn eigen emotionele welbevinden en dat zijn emoties er mogen zijn. Ook inzicht geven over wat zijn boosheid kan triggeren.

Na een succesvol afgerond traject zijn De successen niet op 1 hand te tellen. Hij kan goed vertellen wat hij voelt, en ook wat er aan ten grondslag ligt. Natuurlijk wordt hij nog weleens boos maar hij blijft hier niet in hangen en kan ook goed uitleggen waarom hij boos is geworden. Communiceren is echt zijn ding geworden, wetend dat zijn emoties er mogen zijn.

We hebben het traject met een glimlach afgesloten met een open deur waarbij als mijn zoon toch nog behoefte heeft aan de begeleiding Kirsten weer benaderd mag worden.

Ook als ouder voelde het contact met Kirsten enorm fijn, mijn frustratie over hoe scholen omgaan met zulke problemen en de reactie op mijn zoon kon ongegeneerd geuit worden tegen over Kirsten. Ze luisterde zonder oordeel en voldoende inzicht verlenend om ook mijn eigen gedachten op een rijtje te zetten.

"Enorm bedankt voor alle geboden hulp!"

- Ouder, zoon 9 jaar