Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Kirsten van de Werp, moeder van twee kinderen en gediplomeerd ecologisch pedagoog. Middels de opleiding ecologische pedagogiek heb ik mij, vanuit de specialisatie generalistisch jeugdwerker, gespecialiseerd als kind- en oudercoach. Met nieuwsgierigheid verdiep ik mij in de wereld van kinderen.

Mijn missie is om kinderen te ondersteunen, tips en tools aan te reiken waardoor zij zich (weer) competent, veerkrachtig, gelukkig en ontspannen kunnen voelen. Daarin ga ik graag de samenwerking met ouders aan waarin ik ook de ouders praktische tips en tools meegeef om plezier te ervaren in opvoeden en zich als ouder in hun kracht voelen staan!

Mijn missie

Middels laagdrempelige en afgestemde coaching begeleid en ondersteun ik kinderen op sociaal- en emotioneel gebied.  Als gediplomeerd ecologisch pedagoog heb ik mij gespecialeerd als kinder- en oudercoach en bied ik praktische tips en concrete tools waardoor nieuwe inzichten en vaardigheden vanuit eigen kracht opgedaan worden.  Vanuit een positieve werkwijze is mijn benadering oplossingsgericht: kijkend naar de kwaliteiten en mogelijkheden van jouw kind. Ik geloof dat ieder kind competent is en bij de uitdagingen van opgroeien óók lekker in zijn vel kan zitten!