Over mij

Hi, ik ben kinder-en oudercoach Kirsten!

Als gediplomeerd ecologisch pedagoog heb ik mij met de specialisatie generalistisch jeugdwerker gespecialiseerd als kinder- en oudercoach. Met 17 jaar ervaring in het werken met kinderen in de leeftijd vanaf 4 jaar en 7 jaar coachervaring verdiep ik mij met nieuwsgierigheid in de wereld van kinderen en ouders met vragen over gedrag en opvoeding.

Mijn missie is om kinderen spelenderwijs en laagdrempelig te ondersteunen, tips en tools aan te reiken waardoor zij  inzicht krijgen in gedrag, het begrijpen van hun emoties, zich (weer) competent, veerkrachtig, gelukkig en ontspannen kunnen voelen. Daarin ga ik graag de samenwerking met jou als ouder aan waarin ik naar behoefte ook praktische tips en tools mee kan geven en jij als ouder met nieuwe inzichten verder kunt in jouw gezin en daarin met meer ontspanning kunt genieten van opvoeden!


Mijn missie

Vanuit mijn werkervaring met ouders en kinderen merkte ik op dat er een groot behoefte is aan een laagdrempelige en persoonlijke ondersteuning waar je als ouder je vragen over opvoeding en gedrag kunt stellen. Vanuit deze behoefte met vragen over opvoeden en gedrag zag ik ook bij de kinderen een groot behoefte aan het begrijpen van emoties, inzicht in gedrag en de hoe om te gaan met de gevolgen van de situaties die daar uit voortvloeien: coaching en ondersteuning op sociaal- en emotioneel gebied.

Hoe ga je om met een driftbui van jouw kind? En wat kun je als kind doen wanneer je overweldigd raakt door emoties? Wat kun je als ouder doen om jouw kind te helpen bij neerslachtigheid? En hoe kun je omgaan met het voelen van onzekerheid (en alle gevolgen daarvan)? Allerlei vragen waar ik aan de hand van herkenbare situaties mijn inzichten en kennis graag met jou en/of jouw kind deel en jullie met passende tips en tricks direct aan de slag kunnen. 

Vanuit een positieve werkwijze is mijn benadering oplossingsgericht: kijkend naar de kwaliteiten en mogelijkheden van jouw kind. Ik geloof dat ieder kind competent is en bij de uitdagingen van opgroeien óók lekker in zijn vel kan zitten!