Investering

Bloemen bloeien waar ze de ruimte krijgen.

Investering

Je bent op het punt dat je weet dat er iets moet veranderen, omdat jouw gezin thuis niet in balans voelt door misschien wel onderlinge strijd met jouw kind of omdat jouw kind al enige tijd niet zo lekker in zijn vel zit.
Waarschijnlijk voelt dit punt zó niet comfortabel en merk je dat je dagelijks getriggerd wordt door het gedrag van jouw kind: weet dat je écht niet de enige bent én dat jij, net als je voorgangers, op het punt bent om daar verandering in te brengen. 

Lees hier meer over coaching voor jouw kind. Ook kun je zelf informatie en tips willen en past een ouderconsult  meer bij jouw behoefte. Hieronder kun je de tarieven vinden van mijn coachingsaanbod.

Mocht je hierover vragen hebben of jouw specifieke coachvraag willen bespreken, neem dan hier contact met mij op.


Let op: voor meerdere aanvragen voor coachtrajecten vanuit scholen geldt een aanbod op maat. Neem hiervoor contact met mij op!

Coachingsaanbod      Per uur
Kennismakingsafspraak / intake       Gratis
Individuele kindercoaching + uitgebreid verslagleggingg met tips en handvatten
sessie van 60 minuten, per 15 minuten extra + €17,50
      75,00
 

Observatie + uitgebreid verslaglegging met tips en handvatten
Vanaf 60 minuten

      70,00
Ouderconsult + uitgebreid verslag
Sessie van 60 minuten, per 15 minuten extra + €17,50
      75,00
Telefonisch consult 
Per 15 minuten
      17,50

                                                                                                                  KOR van toepassing.

FAQ

Op welke manieren kan ik betalen?

Aan het eind van de maand waarin de coachsessies hebben plaatsgevonden ontvang je via de email een factuur met het verzoek deze binnen 14 dagen te voldoen. Wanneer je een betalingsregeling zou willen treffen om de betaling gespreid te betalen kun je contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Mocht je het prettig vinden om de coachsessie per afspraak te betalen, dan kun je dit ook direct na de coachsessie doen middels een QR-code. 

Kan ik een vergoeding aanvragen of de facturen declareren?

Middels zorgverzekeraars is het helaas niet mogelijk om de facturen van de coachsessies te declaren. Wanneer je een PGB hebt kun je middels de website van het SVB concrete informatie opvragen met betrekking tot jouw persoonlijke situatie.

Wanneer je vanuit de school van jouw kind wordt doorverwezen is het raadzaam om in overleg te gaan met de contactpersoon van school over de financiele investering. Naar ervaring zijn hier verschillende mogelijkheden in, echter is dit wel afhankelijk van verschillende factoren.