Rust en harmonie in het gezin

Rust en harmonie in het gezin

Dat klinkt toch fantastisch? Dat is het ook!

Kinderen kunnen soms ontzettend intens en tegendraads gedrag laten zien zonder dat jij begrijpt waarom. Behalve dat dát al een flinke frustratie kan zijn, gaan de intense momenten ook met veel frustratie gepaard. Je merkt dat je zelf enorm getriggerd wordt terwijl je het uiteindelijk zo goed bedoeld: als je kind toch eens zou luisteren naar wat je zegt..

Wanneer je als ouder strijdt ervaart met je kind spatten de emoties er vanaf: woede, frustratie, irritatie, verdriet en zelfs machteloosheid kunnen daarbij komen. Ook gedachtes komen op: 'Doe ik het wel goed?' Hoort hij niet gewoon naar mij te luisteren? en 'Waarom is alles nou een strijd?!' zijn gedachtes waar je als ouder niet alleen in bent. 

Om als ouder weer grip te ervaren in de opvoeding en vooral weer plezier te ervaren in opvoeden én daarmee nog meer kunt genieten van de tijd met je kind, is het tijd voor een andere aanpak en nieuwe inzichten!

In een ouderconsult bespreken wij in een fijne en vertrouwde omgeving jouw hulpvraag en zul jij na één ouderconsult:

  • Meer inzicht krijgen in het gedrag van jouw kind
  • Het gedrag beter begrijpen van jouw kind
  • Begrijpen welke behoefte jouw kind heeft
  • Weten hóe jij als ouder met het gedrag om kunt gaan

    Vanuit nieuwe inzichten kun jij zelf (heel laagdrempelig) aan de slag en zelf de sleutel zijn van gedragsverandering in het gezin. Je moet alleen weten hoe!

    Neem nu contact met mij op om een afspraak in te plannen en we gaan samen aan de slag. Ik kijk er naar uit!