Coach voor kind en ouder

"Wij wisten al dat we een heerlijk kind hebben.
Onze zoon zit veel lekkerder in zijn vel, en ons gezin heeft ook de rust weer teruggevonden."

Voor kind en ouder

Een kind dat lekker in zijn vel zit is een puzzelstukje van een ontspannen thuis, toch? Als ouder wens je dat jouw kind lekker in zijn vel zit en met volle zelfvertrouwen in de wereld staat.  Toch is dit (helaas) niet vanzelfsprekend.

 • Wanneer jouw kind niet lekker in zijn vel zit
 • Boos gedrag laat zien,
 • Snel gefrustreerd raakt
 • Aan zo'n onzekerheid doet dat hij of zij nieuwe situaties nauwelijks durft aan te gaan
 • of het heel lastig heeft in omgang met leeftijdsgenoten

  -dan heeft dat flink impact: op zichzelf en ook zeker op het gezin. Vanaf s' morgens vroeg spanning of bij kleine vragen al strijd is voor jouw kind niet fijn en net zo goed niet voor het gezin. Wanneer je dit herkent, is het nodig om daar verandering in te brengen! 
Laagdrempelige kindercoaching

Middels laagdrempelige één-op- één coaching ga ik in een coachsessie met jouw kind aan de slag en gaan wij in op wat de aandacht verdiend. Naast nieuwe inzichten, waar jouw kind vele malen fijner in zijn vel door komt te zitten, krijg je als ouder ook passende en praktische tips mee om thuis mee aan de slag te kunnen. De coaching aan jouw kind kan ook op school gegeven worden. 

Ouderconsult
Heb je als ouder zelf behoefte om vragen over de opvoeding te stellen? Merk je op dat je zelf getriggerd wordt door het gedrag van jouw kind? En zou je het zelf anders willen? Ook voor praktische tips om meer inzicht te krijgen in het gedrag van jouw kind kun je terecht. Na één coachsessie kun jij al aan de slag!
Al je vragen over opvoeding, het gedrag of de ontwikkeling van jouw kind kun je stellen in een ouderconsult.

 • Op naar rust en harmonie in het gezin met jouw kind dat lekker in zijn vel zit
 • Eén vertrouwd gezicht 
 • Geen maandenlange wachttijden
 • Praktische tips en tools
 • Locatie centraal gelegen in Vlaardingen centrum
 • Coaching op locatie mogelijk in omgeving van Vlaardingen


Kennismaken?

Neem contact met mij op om een afspraak in te plannen!

Plan een afspraak in!

Werkwijze

Van coaching naar persoonlijke groei.

Ervaringen

FAQ

Wie kan er bij een kindercoach terecht?

Ik bied coaching aan zowel ouders als kinderen en tieners. Kinderen en tieners kunnen tijdens het opgroeien uitdagingen tegenkomen waardoor zij niet lekker in vel kunnen komen te zitten. Hierdoor laten zij gedrag zien wat een flink impact heeft op niet alleen hen, maar ook voor de omgeving zoals thuis. Hiervoor bied ik kindercoaching aan.

Hieruit kan het ook voorkomen dat je als ouders ondersteuning wenst over hoe je kunt omgaan met het gedrag van jouw kind: je kunt met al je vragen over opvoeding of zorgen over het gedrag van je kind bij mij terecht in een ouderconsult. Middels mijn coaching bied ik kinderen en ouders meer inzicht en handvatten om met de uitdagingen en het gedrag om te gaan.

Kortom: coaching is een praktische en vooral laagdrempelige vorm van ondersteuning om weer rust en harmonie in het gezin te vinden, voor kind en ouder!

Heb ik wel hulp nodig?

Verlang jij naar rust in het gezin? Start je iedere dag met spanning of strijd en merk jij op dat jij het gedrag van jouw kind niet begrijpt? Of merk je op dat jij je steeds meer zorgen maakt over het gedrag van jouw kind? Dan is het zéker helpend om een afspraak te maken. In onze afspraken geef ik jullie meer inzicht in het gedrag en de tools om met het gedrag om te gaan. Laagdrempelige, praktische tips: dromen over meer rust in huis of twijfelen waar je goed aan doet, is echt niet meer nodig... Laten we samen aan de slag gaan!