Coach voor kind en ouder

"Wij wisten al dat we een heerlijk kind hebben.
Onze zoon zit veel lekkerder in zijn vel, en ons gezin heeft ook de rust weer teruggevonden."

Voor kind en ouder: persoonlijk, op eigen tempo en moment.

Een kind dat lekker in zijn vel zit is een puzzelstuk van een ontspannen thuis, toch? Als ouder wens je dat jouw kind lekker in zijn vel zit en met volle zelfvertrouwen in de wereld staat.  Toch is dit niet vanzelfsprekend en heeft dit flink impacht op het gezin. Het kan zijn dat jouw kind:

 • Niet lekker in zijn vel zit
 • Boos gedrag laat zien
 • Snel gefrustreerd raakt
 • Aan zo'n onzekerheid doet dat hij of zij nieuwe situaties nauwelijks durft aan te gaan
 • Het heel lastig heeft in omgang met leeftijdsgenoten
 • Gedragsproblemen laat zien
 • Zich neerslachtig voelt en met regelmaat negatieve gedachtes heeft

  Vanaf s' morgens vroeg spanning of bij kleine vragen al strijd is voor jouw kind niet fijn en net zo goed niet voor het gezin. Wanneer je dit herkent, is het nodig om daar verandering in te brengen! 
Laagdrempelige kindercoaching

Met 9 jaar ervaring als ecologisch pedagoog bied ik kinderen spelenderwijs één-op- één coaching en gaan wij samen aan de slag met de hulpvraag van jouw kind. Naast nieuwe inzichten krijg je als ouder ook passende en praktische tips mee om thuis mee aan de slag te kunnen, zodat jouw kind zich sneller weer fijn in zijn vel zal voelen. De coaching aan jouw kind kan ook op school gegeven worden. 

Ouderconsult
Heb je als ouder zelf behoefte om vragen over de opvoeding te stellen? Merk je op dat je zelf getriggerd wordt door het gedrag van jouw kind? En zou je het zelf anders willen? Ook voor praktische tips om meer inzicht te krijgen in het gedrag van jouw kind kun je terecht. Na één coachsessie kun jij al aan de slag!
Al je vragen over opvoeding, het gedrag of de ontwikkeling van jouw kind kun je stellen in een ouderconsult.

 • Op naar rust en harmonie in het gezin met jouw kind dat lekker in zijn vel zit
 • Eén vertrouwd gezicht 
 • Geen maandenlange wachttijden
 • Praktische tips en tools
 • Locatie centraal gelegen in Vlaardingen centrum
 • Coaching op locatie mogelijk in omgeving van Vlaardingen


Kennismaken?

Neem contact met mij op om een afspraak in te plannen!

Plan een afspraak in!

Wat kun je van mij verwachten?

Met coaching naar inzicht in gedrag, groei in zelfvertrouwen en harmonie in het gezin.

Dit zeggen andere ouders:

FAQ

Voor wie is de coaching bedoelt?

Ik bied coaching aan zowel ouders als kinderen en tieners (6 tot 15 jaar). Kinderen en tieners kunnen tijdens het opgroeien uitdagingen tegenkomen waardoor zij niet lekker in vel kunnen komen te zitten. Hierdoor kunnen zij gedrag laten zien wat flink impact heeft op niet alleen hen, maar ook op de omgeving zoals thuis in het gezin. Hiervoor bied ik kindercoaching aan.

Hieruit kan het ook voorkomen dat je als ouders ondersteuning wenst over hoe je kunt omgaan met het gedrag van jouw kind: je kunt met al je vragen over opvoeding of zorgen over het gedrag van je kind bij mij terecht in een ouderconsult. Middels mijn coaching bied ik kinderen en ouders meer inzicht en handvatten om met de uitdagingen en het gedrag om te gaan.

Kortom: coaching is een praktische en vooral laagdrempelige vorm van ondersteuning om weer rust en harmonie in het gezin te vinden, voor kind en ouder!

Heb ik wel hulp nodig?

Verlang jij naar rust in het gezin? Start je iedere dag met spanning of strijd en merk jij op dat jij het gedrag van jouw kind niet begrijpt? Of merk je op dat jij je steeds meer zorgen maakt over het gedrag van jouw kind? Dan is dat zeker een GO! om een afspraak te maken. In onze afspraken geef ik jullie meer inzicht in het gedrag en de tools om met het gedrag om te gaan. Laagdrempelige, praktische tips: dromen over meer rust in huis of twijfelen waar je goed aan doet, is echt niet meer nodig... Laten we samen aan de slag gaan.

Kan ik als ouder ook enkel voor een ouderconsult kiezen?

Ja, dat kan zeker! Iedere opvoedsituatie is anders en waar de één geholpen is bij kindercoaching, is dit voor de ander (nog) niet de vraag. In een gratis kennismakingsgesprek bespreken wij jullie behoefte en plannen we daaruit de afspraken. 
Je kunt dus al een afspraak inplannen voor één ouderconsult.

Kan mijn kind ook coaching krijgen zonder een ouderconsult?

Dit kan zeker. Na de coachsessie met jouw kind krijg je als ouder/verzorger altijd een verslag met overdracht en eventuele passende tips voor thuis. Hierdoor kun je thuis al aan de slag met het (onder)steunen van jouw kind. Doordat je met één gezicht te maken hebt, zijn er korte lijnen in contact. Mocht je naderhand behoefte hebben om door te praten over de tips en handvatten, dan bestaat de keuze om een ouderconsult later in te plannen.

Is er een wachtlijst?

Niet gevreesd! Er zijn geen maandenlange wachtlijsten. 
Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is op kort termijn in te plannen. Het inplannen van coachsessies kan gemiddeld na twee weken ingepland worden. 

Mocht je hierover een specifieke vraag hebben, neem dan gerust contact met mij op!